FRAMTIDSSÄKRADE STAMBYTEN

- Som ger nöjda beställare och hyresgäster

KVALITETSKONTROLL  |  KLARA PÅ UTSATT TID  |  KUNNIGA MONTÖRER  |  ARBETSLEDNING PÅ PLATS 

ETT RUM I BADRUMMET

Vi förnyar badrum genom att installera ett nytt badrum innanför det gamla. I mellanrummet blir det en luftspalt som ger ventilation. Denna ventilation håller badrummet torrt och fräscht samt att eventuell fukt sen tidigare ventileras bort från golv, väggar och tak. Med en lång erfarenhet vet vi att det behövs gedigen kunskap för att få till alla momenten på ett smidigt sätt för alla parter. Vi är måna om att skapa en bra miljö i badrummet, både för hyresgästen, fastighetsägaren och för våra medarbetare. Hyresgästen får gärna bo kvar i sin lägenhet under tiden renoveringen sker.

Det nya badrummet har väggar som är tillverkade av högtryckslaminat och är präglat som kakel i flera färger och former. Golven utföres med klinkers eller våtrumsmatta enligt kundens önskemål.

Varför anlita oss?

ENKEL SERVICE för fastighetsägaren

Enkel service för fastighetsägaren. I kassetten bakom toalettstolen finns ett säkert VA-system som gör det smidigt att serva i framtiden. Kassetten är ljudisolerad och förberedd för vattenmätning. Det finns tydliga reglage för avstängning av varmt och kallt vatten separat. En trygghet för fastighetsägaren.

Ventilerade badrum - konstruktion

Ring för mer teknisk information om hur vi bygger.

Skriv ut foldern FRAMTIDENS STAMBYTE

När hela processen är klar och era hyresgäster fått ett nytt badrum, görs en slutbesiktning på projektet och vi nöjer oss först när det är  BESIKTNING UTAN ANMÄRKNING.

FRAMTIDENS STAMBYTE - som ger nöjda hyresgäster

KVALITETSKONTROLL
Rise/Sitac genomför löpande kontroller för vårt sätt att utföra badrumsrenovering med luftad konstruktion.

©2021 RELAX Ventilerade Badrum Alvesta AB